Galdu īre pasākumiem – piemērotākie galdi pasākumiem

Neatkarīgi no tā, kāda veida pasākumu rīko, pasēdēšanu ģimenes lokā vai publisku pasākumu, svarīgi ir izvēlēties pasākumam atbilstošas mēbeles. Šī raksta uzmanības centrā ir galdu īre – kā pareizi izvēlēties piemērotus galdus pasākumam? Ņemot vērā, cik daudzveidīgi ir galdi, nav grūti apmaldīties galdu īres piedāvājumos. Svarīgi ir ņemt vērā šādas nianses – viesu skaits, vai viesi sēdēs vai stāvēs pie galdiem, vai nepieciešami galdauti un galdu svārki jeb brunči, kā arī, kas nav mazsvarīgi, cik tas izmaksās?

 

Galdu veids

 

Šeit var izšķirt 3 veida galdus, katrs no tiem būs piemērotāks noteiktam pasākuma formātam.

 

Stāvgaldi

Kā jau nosaukums liek saprast, šie galdi paredzēti, lai pie tiem stāvētu. Tie būs ērti, lai īslaicīgi uz tiem novietotu dzērienus, degustācijām, īsām sarunām, kā arī ierobežotām vietām. Tā kā šiem galdiem nav nepieciešami krēsli, tie lieliski iederēsies publiskos pasākumos, kuros viesi neatrodas vienā vietā ilgāk par dažām minūtēm, proti, koncertos un izstādēs. Stāvgaldi lieliski der kopā ar gariem galdautiem, kas nosedz galda kāju.

 

Galdu īre pasākumiem

 

Apaļie galdi

Apaļo galdu noma ir piemērota izklaides pasākumiem un biznesa pasākumiem, kuros paredzēts aci pret aci kontakts. Tātad tās var būt pārrunas ar potenciālajiem klientiem izstādēs, koncerti ar iespēju uz galda novietot dzērienus un ēdienus, ģimenes pasākumiem, kā arī pasākumiem, kuros paredzētas pārrunas ar komandas biedriem un kolēģiem.

 

Galdu īre pasākumiem

 

Taisnstūra galdi

Taisnstūra galdu priekšrocība ir tajā, ka tos var sabīdīt kopā, tādējādi ietaupot vietu. Tie lieliski der konferencēm, semināriem, banketiem, kā arī neformāliem pasākumiem.

 

Galdu īre pasākumiem

 

Galdu kvalitāte

 

Protams, mēs visi vēlamies saņemt pēc iespējas kvalitatīvākus pakalpojumus. Galdu īre arī nav izņēmums. Taču bieži vien ir vērts izvēlēties sliktākas kvalitātes galdus (apbružāti, vizuāli bojāti), lai ietaupītu līdzekļus. Kāpēc tā? Gadījumos, ja ir pieejami galdauti, galdu virsu vizuālie defekti vairs nav noteicošs faktors, kā arī ne visiem pasākumu formātiem ir nepieciešami augstākās kvalitātes galdi. Piemēram, bērnu ballītēm, korporatīvajiem un ģimenes pasākumiem.

 

Vai galdu īre ir izdevīgāka par galdu pirkšanu?

 

Viennozīmīgi! Ņemot vērā, ka jaunu galdu iegāde atmaksājas tikai pēc vairākkārtējām izmantošanas reizēm, lielākoties ir krietni izdevīgāk galdus īrēt, nevis pirkt. Jāņem vērā, ka, īrējot galdus, nav jāiespringst par to uzglabāšanu, transportēšanu un uzturēšanu. Par to, kāpēc nomāt ir izdevīgāk, var lasīt mūsu bloga rakstā.

 

 Vai galdu īre ir izdevīga?

,