2018. gads ir bijis lielisks – kas jauns uzņēmumā?

2018. gads ir bijis lielisks – mūsu uzņēmums visa gada garumā turpinājis spert mazus solīšus, lai uzlabotu sniegto pakalpojumu kvalitāti. Un gada nogale ir īstais laiks, kad izbaudīt darba augļus, apzināties pieļautās kļūdas un plānotu jauno 2019. gadu. Un arī decembris ir bijis darbīgs. Instagram konts sasniedzis 100 sekotāju atzīmi, ir veikti uzlabojumi mājaslapā, kā arī esam saņēmuši pateicību par piedalīšanos Vides Filmu Studijas veidotajā raidījumā “Atslēgas”.

 

100 sekotāji Instagram profilā

 

Esam priecīgi, ka mūsu attēli no pasākumiem, kuros esam nodrošinājuši mēbeļu nomu, ir uzrunājuši 100 sekotājus. Lai gan tas prasīja nedaudz vairāk nekā gadu, katru sasniegumu novērtējam un esam pateicīgi par sniegto atbalstu no jums, mūsu klientiem. Nākamgad vēlamies palielināt apgriezienus un publicēt vairāk skaistu attēlu.

 

2018. gads ir bijis lielisks Instagram 100 sekotāji

 

Mājaslapas uzlabojumi – pasūtīt mēbeles tagad ir ērtāk

 

Decembrī veicām nelielas izmaiņas mājaslapas izskatā, kas uzlaboja apmeklētāju pieredzi. Pievienojām Instagram konta ikoniņu, kas ļaus ērti aplūkot, kā mūsu mēbeles, krēsli, galdi un garderobes statīvi, izskatās dzīvē. Lielākais no uzlabojumiem ir tālruņa numura pievienošana mājaslapas apakšā, kas jo īpaši ērti ir mobilo tālruņu lietotājiem. Viss ir vienkārši – uzspied uz tālruņa numuru un pēc mirkļa varēsi jau veikt pasūtījumu un uzdod radušos jautājumus.

 

2018. gads ir bijis lielisks - tālruņa numurs

 

Piedalīšanās Vides Filmu Studijas veidotā raidījuma “Atslēgas” pēdējā sērijā

 

Decembra sākumā saņēmām interesantu pasūtījumu. Raidījuma veidošanas nolūkos bija nepieciešams iegremdēt galdu jūras ūdeņos. Neapmulsām un nodrošinājām lielā apaļā galda nomu. Galds bija redzams raidījuma izskaņā. Iegremdēts Baltijas jūras ūdeņos pie Eimura kanāla iztekas, tas simbolizēja Latvijas iekļaušanos Eiropas Savienībā un NATO un apsēšanos pie “lielā galda” kopā ar pārējām Eiropas lielvalstīm. Raidījumu var noskatīties ŠEIT.

 

2018. gads ir bijis lielisks - raidījums atslēgas

 

2018. gads ir bijis lielisks, bet 2019. būs vēl labāks!

 

Esam priecīgi un pateicīgi par šo gadu, kas mūsu uzņēmumam ir bijis veiksmīgākais tā pastāvēšanas vēsturē. Un bez jūsu, mūsu klientu un sadarbības partneru, līdzdalības tas nebūtu iespējams! Izsakām sirsnīgu pateicību! 2019. gadā vēlamies uzņemt vēl lielākus apgriezienus un nodrošināt plašāku mēbeļu un pakalpojumu klāstu. Un to arī novēlam jums, lai 2019. gads ir darbīgs un panākumiem bagāts!

,