Mēbeļu noma konferencēm un semināriem

Mēbeļu noma konferencēm un semināriem ir svarīgs aspekts katram pasākumu organizatoram. Lai parūpētos par dalībnieku fiziskajām un estētiskajām ērtībām, jāpiemeklē piemērotas konferenču mēbeles. Tā kā semināri parasti ir ilgi un aizņem lielāko dienas daļu, svarīgas ir ērtas un ergonomiskas mēbeles. Mēbeļu krāsai jābūt neuzkrītošai, lai nenogurdinātu dalībniekus, taču jāatbilst vispārējai semināra būtībai. Balstoties uz šīm divām īpašībām, var izdalīt tipiskas konferenču mēbeles.

 

Konferenču krēsls

 

Konferenču krēslam jābūt mīkstam un atsevišķos gadījumos aprīkotam ar paliktni pierakstu veikšanai. Taču jāņem vērā ne tikai konferences dalībnieku ērtības, bet arī pasākuma organizatora budžets. Jo lielāka konference, jo attiecīgi būtiskāka būs izdevīga konferenču krēslu nomas cena.

 

Mēbeļu noma konferencēm un semināriem Mēbeļu noma konferencēm un semināriem

 

Konferenču galds

 

Gadījumos, ja konferences, semināra laikā nepieciešama darba virsma pierakstu veikšanai, darba materiālu un dzērienu novietošanai, konferenču galdam jābūt stabilam, neuzkrītošā un sakoptā izskatā. Mēbeļu noma konferencēm sevī ietver arī galdautu un citu dekoratīvu materiālu nomu. Konferenču un semināru starpbrīžos ir svarīgi parūpēties par dalībnieku ēdināšanu. Šajā gadījumā lieliski noder galdi ar galdautiem un svārkiem, kuri kalpo dzērienu un ēdienu izvietošanai.

 

Mēbeļu noma konferencēm un semināriem Mēbeļu noma konferencēm un semināriem

 

Garderobe

 

Bieži vien konferences un semināri risinās iestādēs, kurās nav paredzēts nodrošināt garderobes pakalpojumus lielam cilvēku skaitam. Organizatoram jāparūpējas par garderobes nomu un garderobista pakalpojumu nodrošināšanu. Garderobes īre ir jo īpaši aktuāla gada aukstajos mēnešos. Bieži vien mēbeļu nomas uzņēmums, kurš piedāvā garderobes statīvu īri, piedāvā arī garderobista pakalpojumus. Kā zināms, pasūtot vairākus priekšmetus no viena pakalpojuma nodrošinātāja, to kopējā izmaksa kļūst lētāka.

 

Mēbeļu noma konferencēm un semināriem

 

Mēbeļu noma konferencēm ļauj ietaupīt naudu

 

Dažādu mantu, tai skaitā mēbeļu, īre ļauj ietaupīt gan laiku, gan naudu. Lai izvairītos no jaunu mēbeļu iegādes, ir izdevīgi mēbeles īrēt par ievērojami zemākām cenām. Tas ļauj ievērojami ietaupīt pasākuma budžeta līdzekļus un izmantot tos lietderīgi. Jāņem vērā, ka arī laika ietaupījums ir svarīgs. Pasākuma organizatoram jākordinē tikai mēbeļu izvietošanu. Par to piegādi parasti parūpējas mēbeļu nomas uzņēmums. Konferenču un semināru organizatori parasti izvēlas vairākas pozīcijas pasūtīt pie viena un tā paša uzņēmuma, jo tas ļauj samazināt pakalpojuma sniegšanas izmaksas.

, , , , ,