Garderobes statīvu noma pasākumiem

Kas labu pasākumu padara neaizmirstamu? Gardi ēdieni, izcila izklaide un… Sīkumi! Un bieži vien sīkumi pasākuma apmeklētajos var atstāt rūgtu piegaršu. Kā teikts latviešu parunā: “Viens darvas piliens var sabojāt medus mucu.” Un viens no šādiem sīkumiem ir parūpēšanās par viesu virsdrēbēm. Tas ir ne tikai aktuāli gada augstākajos mēnešos, bet arī drēgnās un lietainās vasarās. Garderobes statīvu noma ir izcils risinājums pasākumu organizētajiem! Aplūkosim garderobes statīvu nomas sniegtās priekšrocības.

 

Garderobes statīvu noma gada aukstākajos mēnešos

 

Protams, visaktuālākais garderobes statīvu nomas laiks ir gada aukstākie mēneši. No augusta vidus līdz pat maijam garderobes statīvi ir lielisks veids, kā parūpēties par pasākuma apmeklētāju virsdrēbēm. Protams, var ieekonomēt, nenomājot garderobes statīvus, taču diez vai būsiet ilgtermiņā ieguvējs. Neviens pasākuma viesis nebūs priecīgs, ka iekštelpās viņiem jāstaigā virsjakā vai jānēsā tā līdzi. Ja vēlaties radīt papildu ērtību sajūtu, nodrošiniet arī garderobistu, kurš ļaus viesiem izbaudīt pasākumu pilnībā.

 

Garderobes statīvu noma

 

Garderobes statīvu numuriņi ērtākai virsdrēbju atrašanai

 

Viennozīmīgi atvieglosiet garderobista un viesu ērtības, ja garderobei būs pieejami numuriņi. Tas jo īpaši aktuāli ir īsiem pasākumiem, kuros viesu ierašanās un promdošanās paredzēta īsos laika koridoros. Lai garderobists spētu ātri izsniegt viesiem viņu virsdrēbes, numuriņi atvieglos viņa darbu. Ja esat pasākumu organizators, nomājot garderobi, noteikti pārliecinieties, ka tiem pieejami numuriņi. NomasMebeles.lv piedāvātajiem garderobes statīviem ir pieejami numuriņi.

 

Garderobes statīvu numuriņi

 

Kādos gadījumos garderobes noma būs aktuāla?

 

Kā jau minejām iepriekšējā rakstā par to, vai mēbeļu noma ir izdevīga, arī garderobes statīvu noma ietilpst šajos kritērijos. Garderobes statīvu noma ir izdevīga, jo:

 

  1. Jaunu garderobes statīvu iegāde ir dārga;
  2. Garderobes uzglabāšanai nepieciešamas papildu telpas;
  3. Garderobes statīvu uzstādīšana un novākšana var būt darbietilpīgs process;
  4. Garderobes statīvu iegāde atmaksājas tikai tad, ja tie tiek izmantoti ilgtermiņā, ir pieejamas telpas to uzglabāšanai.

 

Garderobes noma būs aktuāla privātpersonām, uzņēmumiem, kuriem nav pieejamas noliktavas garderobes uzglabāšanai, kā arī gadījumos, ja uzņēmums neplānot bieži izmantot garderobes statīvus. Ja vēlies garderobes statīvus savam lieliskajam pasākumam, pasūti tos  ŠEIT.

 

Garderobes statīvi

, , ,