Izdevīga mēbeļu noma – samazinātas nomas cenas

Organizējot pasākumus, tiek meklēta izdevīga mēbeļu noma.
Lai nodrošinātu izdevīgākus nosacījumus, turpmāk Nomas Mēbeles saviem klientiem piedāvā samazinātas nomas cenas! Gan apjoma, gan darbadienu, gan atlaides, nomājot vairākas dienas. Tas nozīmē, ka krēslus, galdus un garderobi turpmāk varēsi nomāt ar vēl izdevīgākiem nosacījumiem!

 

Krīze! Bet mieru, tikai mieru. Saprotam, ka šajos grūtajos laikos cilvēkiem un uzņēmumiem jāsavelk jostas. Energoresursi kļūst dārgāki, līdz ar to preču un pakalpojumu cenas kāpj. Nākotnes perspektīvas ir neskaidras, kas liek ar lielāku uzmanību izvērtēt tēriņus. Sakarā ar to, esam samazinājuši mēbeļu nomas cenas, kā arī izveidojuši akcijas piedāvājumus.

 

Apjoma atlaide mēbeļu nomai

 

Ja esi liela pasākuma organizators, noteikti meklēsi izdevīgāko piedāvājumu, nomājot pasākumu inventāru. Ja jānodrošina sēdvietas, garderobe un galdi 500 un vairāk personām, izmaksas ir ievērojamas. Kā pretīmnākšanu piedāvājam izdevīgus nosacījumus, īrējot mēbeles lielam cilvēku skaitam. Tā jau zemajām nomas cenām šis ir lielisks papildinājums!

 

Izdevīga mēbeļu noma arī darbadienās

 

Nedēļas nogales parasti ir pasākumu rīkošanas karstākais laiks. Bet arī darbadienās cilvēki kāro iegūt jaunas zināšanas semināros, piedalīties mākslas un kultūras pasākumos.
Ja rīko pasākumu darbadienā, un inventāra nomas cena sasniedz 100 EUR, automātiski piedāvājam 50% atlaidi. Šis piedāvājums jo īpaši vilinošs būs daudzdienu konferenču, semināru, apmācību rīkotājiem. 

 

Atlaide, nomājot mēbeles vairākas dienas

 

Ja organizē pasākumu vismaz 2 dienas no piektdienas līdz svētdienai, otrajai dienai automātiski piešķiram 30% atlaidi. Ja mēbeļu noma nepieciešama visu nedēļu vai pat vairākas dienas, automātiski piešķiram vismaz 50% atlaidi nomas pakalpojumiem. Izdevīga mēbeļu noma Rīgā ir atrodama! 
Ja pasākums risinās vairākas nedēļas kā, piemēram, hokeja čempionāts, atradīsim iespēju piedāvāt vēl lētākas mēbeļu nomas cenas!

 

Izdevīga mēbeļu noma, sadarbojoties ilgtermiņā

 

Ja esi pasākuma organizators, kultūras nama, pasākumu norises vietas pārstāvis, kurš gada griezumā ir ierauts desmitiem pasākumu rīkošanā, griezies pie mums! Atradīsim īpaši izdevīgus nomas nosacījumus ilgtermiņa sadarbībai! Tas ļaus Tev daudz labāk plānot pasākumu budžetu un ievērojami samazināt izmaksas!

 

24223898

Info@nomasmebeles.lv

 

Izdevīga mēbeļu noma Rīgā

 

 

 

,