Garderobe masu pasākumiem – kā izveidot garderobes zonu?

Kad runa ir par pasākumiem iekštelpās gada aukstajos mēnešos, garderobe ir viens no stūrakmeņiem veiksmīga pasākuma norisei. Jo neviens negrib baudīt koncertu, izstādi vai kādu citu pasākumu, staigājot riņķī ar virsjaku. Tieši tāpēc ir jāpadomā, kāda būs garderobe masu pasākumiem. 

 

Garderobe masu pasākumiem, kad viss noiet greizi

 

Nesen Nomas Mēbeles komanda nodrošināja garderobes statīvus koncertam 1200 personām. Ierodoties norunātajā laikā novākt garderobes statīvus, tika secināts, ka cilvēki drūzmējas, lai saņemtu savas virsjakas. Kāpēc tā?

 

  1. Garderobes zona tika izveidota telpā, kuras ietilpība bija pārāk maza;
  2. Organizatori daļu no statīviem nevarēja uzstādīt telpas šaurības dēļ;
  3. Izvēlētā telpa bija pārāk šaura;
  4. Garderobes zona netika atdalīta;
  5. Nepietiekams garderobistu skaits.

 

Rezultātā apmeklētāji vēl pusotru stundu pēc pasākuma beigām nevarēja saņemt savas drēbes. Daļa no apmeklētājiem savas virsjakas tā arī nesaņēma, jo nenorobežotā garderobe ļāva jebkuram piekļūt drēbēm un uzvilkt svešas virsjakas. 

 

 

Kāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību katram sīkumam?

 

Kad runa ir par masu pasākumiem, katram sīkumam ir būtiska nozīme. Apmeklētāju apkalpošanai jānorit raiti, bez aizķeršanās, sistemātiski, jo tas veicina apmeklētāju apmierinātību, potenciālos ienākumus. Piemēram, jo ātrāk cilvēks nodod jaku, jo savlaicīgāk viņš dodas veikt pirkumus, baudīt pasākumu, veicināt kopējo labo pasākuma atmosfēru. Priecīgs apmeklētājs dalās ar bildēm Instagram, Facebook un citās sociālo tīklu platformās, veicinot pasākuma slavu. 

Katrs priecīgs, apmierināts cilvēks ir potenciāls apmeklētajs nākamajam organizatoru rīkotajam pasākumam. 

Līdz ko parādās dažādas organizatoriskas kļūdas sīkumos, piemēram, slikti izveidota garderobe masu pasākumiem, palielinās cilvēku neapmierinātība. Piemēram, ja jādrūzmējas 20-30 minūtes, lai nodotu virsjaku, apmeklētājs, iespējams, nemaz negaidīs un dosies prom. 

 

Kā izskatās veiksmīgi izveidota garderobe masu pasākumiem?

 

Bet kā tad īsti izskatās veiksmīgi izveidota garderobe masu pasākumiem? 

 

  1. Garderobe atrodas plašā telpā, kurā, saņemot vai nododot jaku, var brīvi doties prom;
  2. Starp garderobes statīviem ir vismaz apmēram 1 metru plata josla, lai garderobists var ātri pārvietoties pa garderobes zonu;
  3. Pietiekams garderobistu daudzums – 1 cilvēks uz 200 garderobes vietām;
  4. Atdalīta garderobes zona, lai cilvēkiem nebūtu kārdinājums pašiem nolikt un paņemt jakas.

 

Lai atdalītu garderobes zonu, lieliski noder koka galdi. Tie ir 2,2 m gari, kas ļauj uz katru statīvu un 1 m atstarpi izvietot vienu galdu. Koka galdi ļauj arī ērtāk saņemt un nodot jakas – tās var viegli pārslidināt pār galda virsmu, kā arī cilvēki, kas nodod jakas, var tās atbalstīt. 

 

Noņem stresu, izvēloties Nomas Mēbeles garderobes statīvus

 

Ja plāno masu pasākumu un šaubies par to, kā veiksmīgi izveidot garderobes zonu, droši sazinies ar mums, jo mēs palīdzēsim. 
Nomas Mēbeles piedāvā stabilus garderobes statīvus tumši zaļā krāsā. Viens statīvu komplekts paredzēts 80 personām. Tā platums ir 1 m, bet garums – 2 m. 

 

Garderobe masu pasākumiem

 

24223898
info@nomasmebeles.lv

,