Pasākumu inventāra noma Rīgā

Rīga ir Latvijas notikumu un pasākumu sirds. Un viens notikums sevī apvieno vairākas nozares – pasākumu inventāra noma, ēdināšana, transporta pakalpojumi. Šoreiz apskatīsim tieši mēbeļu nomu, jo bez krēsliem cilvēki sēdētu uz zemes, bez galdiem nebūtu kur servēt ēdienus, bet bez garderobes sanākušie viesi neapmierināti staigātu iežmiegtām virsjakām padusēs. 


Krēslu noma

 

Krēslus mēs zinām visi. Tā ir katrās mājās sastopama mēbele. Ja mājās varam uz krēsliem sēdēt, kā vien sirdij kārojas, tad pasākumos, jo īpaši konferencēs, semināros, preses sēdēs, ievērojam sabiedrībā pieņemtās normas un sēžam rātni. Lai noturētu cilvēku uzmanību, uz skatuves jābūt ne tikai atjautīgam pasākuma vadītājam, bet arī ērtiem krēsliem. Mīksti, ērti, tīri krēsli ļaus pat vairākas stundas klausītājiem koncentrēties uz to, kas notiek uz skatuves, nevis uz to, ka kaut kas spiež. Šādos gadījumos lieliski noderēs konferenču krēsli. Ja pasākuma laikā paredzēta pierakstu veikšana, konferenču krēslus var aprīkot ar paliktni. Tie noteikti nederēs, lai ēŗti rakstītu garus emuārus, bet īsu pierakstu veikšana ir tieši laikā. 
Konferenču krēsls ar paliktni Inventāra noma pasākumiem

Masu pasākumiem, kad nepieciešams ļoti liels sēdvietu skaits, bet arī jāievēro budžets, talkā nāk vienkārši saliekamie krēsli, koka soli un plastmasas saliekamie krēsli. Parastie saliekamie krēsli ir visiem zināms budžeta variants, kad jānodrošina sēdvietu skaits lielam cilvēku skaitam. To uzlabotā versija, plastmasas saliekamie krēsli, ir robustāki, ar lielāku nodilumizturību, līdz ar to piemēroti masu pasākumiem ar lielākām prasībam pret vizuālo noformējumu. Pasākumu inventāra noma nav iedomājama bez koka soliem. Šie soli lieliski iederas brīvdabas pasākumos. Kā piemēru jāmin vasaras mūzikas festivāli, veidojot ēdamzonas. Ak, vasara… Jāņi… Liels ugunskurs, danči ap to, siera un alus izcilā kombinācija… Koka solu un galda komplekts ir lielisks risinājums brīvdabas pasākumiem. 

Inventāra noma pasākumiem Inventāra noma pasākumiem Inventāra noma pasākumiem




Galdu noma

 

 Kamēr viesi sēž un iegūst jaunas zināšanas seminārā, varam ķerties pie furšeta galda klāšanas! Galdu nomas pielietojums ir plašs – sākot ar ēdināšanas nolūkiem un beidzot ar garderobes zonas norobežošanu. Kā bija tajā teicienā par galdiem, kas lūst no ēdienu bagātības? Lai iet ar to bagātīgi klāto galdu, bet iztiksim bez lūstošiem galdiem. Izvēloties galdu nomas pakalpojumus, jāņem vērā, ka galdiem jābūt stabiliem. Bieži vien grīdas ir nelīdzenas, tādēļ ofisa galdi ar regulējamām kājām ļauj izvairīties no klapatām ar kustīgiem galdiem. 
Ja plānots svinīgs pasākums lielam cilvēku skaitam, izvēle kritīs uz apaļajiem galdiem, kas krietni labāk iederēsies saviesīgajā atmosfērā. Skaisti noformēts galds būs Instagram bildes cienīgs!

Apaļais galds 10 personām Ofisa galds semināriem Furšeta galds pasākumiem

 

Garderobes noma

 

Ja rīkotais pasākums risinās ziemā, pastāv liela varbūtība, ka apmeklētājs ieradīsies virsjakā. No vienas puses – varētu jau iztikt bez garderobes nomas. Tie taču ir lieki izdevumi! Bet no otras puses padomāsim par neērtībām, ko radīs virsjakas turēšanas rokās. Apmeklētājs nejutīsies brīvi, visticamāk pasākuma norises vietā pavadīs īsāku laiku, iespējams atstās savu virsjaku uz kāda krēsla, galda vai kur citur. Tas var samazināt pārdošanas apjomu, pasliktināt organizatora slavu, neradīt pasākumam vēlamo patīkamo rezonansi. Tieši tādēļ ir ļoti svarīgi nodrošināt garderobi un garderobistus. 

 

Garderobes noma Rīgā pasākumiem Garderobes noma ar numuriņiem Garderobes statīvi

 

Pasākumu inventāra noma

 

Esi viens no tiem pasākuma organizatoriem, kuram viesi pēc pasākuma pasaka “paldies”! 
Mēs, savukārt, parūpēsimies par inventāra nomu.

 

24223898

info@nomasmebeles.lv