Garderobes noma – Kur Rīgā īrēt garderobes statīvus?

Gada aukstākajā laikā garderobes noma ir aktuāla daudziem pasākumu organizatoriem. Viens no galvenajiem pasākumu rīkotāju mērķiem ir parūpēties par apmeklētāju ērtībām. Neviens negrib redzēt īgnus viesus, kuri jūtas ierobežoti iežmiegtām virsjakām padusē. 

 

Ierīkojot garderobes zonu, ir svarīgi saprast – viesi pašapkalposies vai tiks nodrošināti garderobisti. Lai virsdrēbju nodošana un saņemšana aizņemtu pēc iespējas mazāku laiku, samazinot drūzmēšanos, garderobes numuriņi apvienojumā ar veikliem garderobistiem veido lielisku superkomandu!


Garderobes nomaGarderobes noma Rīgā Garderobes noma pasākumiem

 

Apmeklētāji pateiks “paldies”, ka atviegloji viņiem dzīvi! Noņem smagumu arī no saviem pleciem, rīkojot pasākumu gada aukstajā laikā, rezervējot garderobes īri pasākumam:

24223898
info@nomasmebeles.lv

 

 

Garderobes statīvu tehniskie dati

 

Neatkarīgi no tā, kā garderobes statīvus mēdz saukt “tautā” – garderobes pakaramie, garderobes kronšteini, garderobes štangas, tie lieliski noder gan lielos koncertos, gan nelielos pasākumos. Tagad aplūkosim garderobes statīvu tehniskos parametrus.

  • Viens garderobes komplekts paredzēts 80 personām;
  • Statīvus var izvietot arī pa vienam (40 personām) un apvienot trīs kopā (120 personām);
  • Augstums: 180
    Platums: 106
    Garums: 207

  • Garderobes noma dienā izmaksā 30 EUR 80 personām;
  • Statīvu komplekts ir pietiekami viegls, lai to varētu pārvietot 2 pusaudži;
  • Tumši zaļā krāsā.

 

 

Mēbeļu noma ar atlaidēm 


Ja pasākums norit 2 vai 3 dienas, garderobes noma, sākot ar otro dienu, būs par 30% izdevīgāka. Ja rīkojat pasākumu 100 personām, garderobes īre dienā izmaksā 45 EUR, bet ja šis pasākums risinās 2 dienas, otrās dienas garderobes cena ir 31,5 EUR. Ja ar pasākumu organizēšanu esat uz “tu”, piedāvājam papildu atlaides ilgtermiņa sadarbībai

 

 

Koka galdi garderobes zonas izveidošanai

 

Koka galdi ļaus norobežot garderobes zonu no pieplūstošās cilvēku straumes. Šāds risinājums ļauj ērti saņemt un nodot virsdrēbes, lai tās var atbalstīt pret galdu. Koka galdu garums ir 2,2 metri, tos var ērti apvienot garā rindā. 100 cilvēku pasākumam pietiks ar 1 līdz 2 šādiem galdiem. Šie koka galdi ir lielisks papildinājums garderobes nomai Rīgā. 
Garderobes noma ar koka galdu norobežojumu



Atvieglo dzīvi sev un apmeklētajiem. Viņi pateiks “paldies”!
Un atceries, ka garderobes noma ir viena zvana vai vēstules attālumā. 🙂

24223898
info@nomasmebeles.lv

, , ,