Mēbeļu noma izstādēm – mēbeles izstādēm

Izstādes ir viens no aktuālākajiem veidiem, kā popularizēt uzņēmuma preces un sniegtos pakalpojumus. Mēbeļu noma izstādēm ļauj aprīkot uzņēmuma stendu ar atbilsotšām mēbelēm. Izstādēs ir ļoti būtiski izmantot atvēlēto telpu efektīvi, lai potenciālie klienti un interesenti varētu iepazīties ar uzņēmuma piedāvājumu. Bet kādas mēbeles izvēlēties izstādēm? Šajā rakstā aplūkosim dažādas mēbeles izstādēm.

Taisnstūra galdi

Taisnstūra galdi būs piemēroti plašākiem stendiem, jo to garums ir 150 centimetri. Taču tie ļauj aci pret aci ar potenciālajiem klientiem apsēsties pie reprezentabla galda un parrunāt iespējamo sadarbību. Šis galds ir gana plašs un ērts, lai uz tā veiktu pierakstus, parakstītu līgumus vai novietotu uzņēmuma preces un bukletus. Galdu pelēkā krāsa ir neuzkrītoša, tādēļ nenovērš uzmanību no uzņēmuma stenda.

mēbeļu noma izstādēm - mēbeles izstādēm

Mazie apaļie galdi

Mazie apaļie galdi ir pieprasīta mēbele izstādēm, jo tā nelielais izmērs ļauj maksimāli izmantot uzņēmuma stendu. Pie šī galda var apsēsties ne vairāk kā 2 pesonas, parakstīt sadarbības līgumu vai izvietot dažus bukletus un preces. Tā klasiski pelēkā krāsa nenovērš uzmanību no uzņēmuma stenda, taču tajā pašā laikā rada nopietnu iespaidu par uzņēmumu.

Mēbeļu noma izstādēm - mēbeles izstādēm

Saliekamie krēsli

Mēbeļu noma izstādēm nav iedomājama bez krēsliem. Saliekamo krēslu noma ir lielisks risinājums izstāžu vajadzībām, jo tos jebkurā brīdī var salocīt un nolikt malā, ja tie traucē, vai arī paņemt papildu krēslus. Šie krēsli ir nelieli un neiazņem daudz vietas, tādēļ lieliski ietilpst kategorijā “mēbeles izstādēm”. Neskatoties uz to, ka šie krēsli nav paredzēti ilgstošai sēdēšanai un ietilpst budžeta klases mēbelēs, tie ir aprīkoti ar mīkstu apdari.

Mēbeļu noma izstādēm - mēbeles izstādēm

Konferenču krēsli

Konferenču krēsli būs piemērotāki lielākiem stendiem. Tie lieliski der kopā ar pelēkajiem taisnstūra galdiem. To galvenās priekšrocības ir klasiskais izskats un ļoti mīkstā apdare, tādēļ sēdēšana uz tiem ir īpaši patīkama. Konferenču krēslu noma ir populārs risinājums izstādēm, kas risinās Ķīpsalas Starptautiskajā izstāžu centrā.

Mēbeļu noma izstādēm - mēbeles izstādēm

Mēbeļu noma izstādēm ļauj ietaupīt līdzekļus

Izvēloties mēbeļu nomas pakalpojumus, ir iespēja samazināt tēriņus, ietaupīt laiku un novērst saspringtas situācijas. Iegādājoties jaunas mēbeles izstādēm, tiek patērēti vismaz 10 reižu vairāk līdzekļu, kā arī to transportēšana un pārvietošana rada papildu izmaksas un laika tēriņus. Un kur mēbeles pēc izstādēm uzglabāt? Tieši tādēļ mēbeļu noma izstādēm ir tik pieprasīts pakalpojums.

, ,