Banketa krēslu noma – kādus krēslus izvēlēties?

Jauns gads sākas ar jaunumiem – jau pavisam drīz pakalpojumu klāstu papildinās banketa krēslu noma. Tie būs melnā krāsā ar sudraba rāmi. Aplūkot tos var ŠEIT. Bet, kamēr mēs gaidām banketa krēslu piegādi, parunāsim par to daudzveidību. 

 

Banketa krēslu krāsas un auduma raksti

 

 

Banketa krēslu krāsu daudzveidība

 

Zila, sarkana, melna… Ar punktiņiem un bez… Sudraba, melns, zelta rāmis. Šīs ir tikai dažas no iespējamām variācijām, bet kādu izvēlēties? Uzreiz jāsaprot, kādam nolūkam šie krēsli tiks izmantoti – banketa krēslu noma dažādiem vai specifiskiem pasākumiem; pielāgoti konkrētai telpai vai uzņēmuma krāsām.
Ja tie ir plaša mēroga pasākumi, noteikti labāk izvēlēties krāsas, kas iederēsies dažādās situācijās – melni vai zili ar sudraba vai zelta rāmi. Šādus krēslus varēs izmantot gan semināriem, gan banketiem, kā arī izsmalcinātiem pasākumiem. 
Ražotāji piedāvā visdažādākās krāsu kombinācijas gan audumam, gan rāmim. Ja jāizvēlas specifiski krāsojumi, kas pielāgoti noteiktu pasākumu vai telpu prasībām, tad, iespējams, būs jāsazinās ar ražotājiem, lai pielāgotu banketa krēslu savām vajadzībām. 

 

Banketa krēslu rāmja materiāls

 

Banketa krēslu rāmja materiāls

 

No krēsla rāmja materiāla būs atkarīga tā izturība un svars. Kā arī jāņem vērā, ka svaru un izturību nosaka rāmja sieniņu biezums. Dzelzs rāmis būs izturīgs, taču arī smagāks par alumīniju. Līdz ar to, lai tas būtu piemērots krēslu nomai, rāmja sieniņām jābūt plānām. Piemēram, 1 mm sieniņu krēsla svars ir 4 kg, bet 1,2 mm sieniņu krēsla svars ir par 2 kg smagāks. 
Alumīnijs ir viegls un nekorodējas. Šo īpašību dēļ tas ir izplatīts materiāls, piemēram, dzērienu iepakojuma ražošanā.  Taču tam ir liels mīnuss – tas vieglāk deformējas, proti, to ir vieglāk salocīt, saskrāpēt, deformēt. Kad runa ir par banketu krēslu nomu, tad biežās transportēšanas banketa krēsla rāmī radīs skrāpējumus. 
Bet kādas ir tērauda priekšrocības?  Tērauds ir blīvāks par dzelzi un alumīniju, lētāks (ja vien runa nav par nerūsejošo tēraudu) par alumīniju, izturības ziņā ir soli priekšā dzelzij un alumīnijam. Taču tas ir arī blīvāks par dzelzi, līdz ar to, lai izgatavotu banketa krēslus, nepieciešams mazāks materiāla daudzums (plānākās rāmja sieniņas). 

 

Banketa krēslu noma Rīgā kļūst arvien populārāka

 

Jau vairākus gadus banketa krēslu noma kļuvusi par iecienītu izvēli starp pasākumu organizētājiem. Kāpēc tā? To nomas cenas un izskata attiecība ir gana laba, lai nodrošinātu smalkus pasākumus ar krēslu nomu par izdevīgām cenām. 
Kā arī to dizains iederas dažāda veida interjeros un pasākumos – konferencēs, kāzās, banketos, korporatīvajos pasākumos un citos. 

Krēslu noma galdu noma garderobes noma

24223898
info@nomasmebeles.lv

, ,