Konferenču galdu noma – kādus galdus izvēlēties konferencēm?

Rīkojot konferences, apmācības, seminārus, kuros cilvēkiem nepieciešama darbavirsma klēpjdatoriem, pierakstu veikšanai un citu nelielu rīku izmantošanai, konferenču galdu noma ir ļoti izdevīgs, ērts un estētiski atbilstošs risinājums. 

 

Konferenču galdu tehniskie dati

 

Konferenču galdi ir taisnstūra formā, pelēkā krāsā ar regulējamu kāju augstumu nelīdzenām virsmām. To garuma un platuma attiecība ir gandrīz 1:2, proti, 150 cm garš un 70 cm plats, bet augstums – 73 cm. 

Galdi ir gaiši pelēkā krāsā, kas piešķir tiem lietišku, akadēmisku estētiku. Līdz ar to tie lieliski iederas dažādās konferencēs, semināros, apmācībās, lekcijās, prezentācijās.

Galds veidots no kokskaidu plāksnes ar speciālu gludu virsmu, ko ir viegli kopt, taču tas nozīmē, ka tie ir piemēroti tikai iekštelpām. Mitrumam nokļūstot skaidu plāksnē, tā “uzpūšas”. Un to gan mēs nevēlamies. 🙂

Konferenču galdu noma pasākumiem

Konferenču galdi ar galdautu un kā furšeta galds

 

Jā, pelēkie konferenču galdi lieliski izskatās ar baltiem kokvilnas galdautiem. Ja klāt vēl pievieno brunčus jeb svārkus, tad tie no lietišķiem galdiem pārvēršas par skaistiem furšeta galdiem, kurus var izmantot dažāda veida pasākumos, piemēram, banketos, lai veidotu tā saucamo “zviedru galdu”. 

 

Konferencu galds ar galdautu Furšeta galds

 

Konferenču galdu uzstādīšana

 

Nomas Mēbeles piedāvā galdu uzstādīšanu, taču to uzstādīšana ir elemtāra, ko var veikt pāris minūšu laikā – tikai jāpieskrūvē 4 kājas. Ja salīdzina ar saliekamajiem galdiem, kuriem ir 2 atlokāmas kājas, tas ir daudz ilgāk, taču to kompensē speciāli regulējamas kāju pamatnes, kuras var pielāgot nelīdzenām virsmām. 

 

Konferenču galdu noma ar atlaidi

 

Nomas Mēbeles piedāvā dažāda veida atlaides. Piemēram, no pirmdienas līdz ceturtdienai, pasūtot 23 konferenču galdus, to noma ir uz pusi lētāka

Veicot pasūtījumus no piektdienas līdz svētdienai, otrās un trešās dienas nomas cena ir par 30% izdevīgāka. 

Nomas Mēbeles šo galdu nomas cenu 2023. gadā samazināja par 35%. 

 

Konferenču galdu noma – kā rezervēt galdus pasākumam?

 

Ir 3 veidi, kā rezervēt konferenču galdus pasākumam:

 

Caur mājaslapu

 

Lai veiktu pasūtījumu caur majaslapu, spidiet ŠEIT un atzīmējiet, cik galdi nepieciešami. Noformējot pasūtījumu, ievadiet atbilstošajos laukos informāciju. Pēc pasūtījuma veikšanas, mēs sazināsimies, lai apstiprinātu gala izmaksas.

 

Telefoniski

 

Zvanot numuram 24223898, varēsi rezervēt konferenču galdus pasākumam un uzdot sev interesējošos jautājumus. 

 

Rakstot e-pastu

 

Ja esi tāds pats kā raksta autors, noteikti izvēlēsies saziņu e-pastā, kurā varēsi nesteidzoties norādīt precīzu piegādes adresi, nomas ilgumu, kontaktpersonas numuru, rekvizītus rēķina izrakstīšanai un aprakstīsi, cik ērti būs galdus nogādāt līdz pasākuma norises vietai (cik tālu jānes, uz kuru stāvu utt.).
info@nomasmebeles.lv

, ,