Apaļo galdu noma – apaļie galdi par akcijas cenu!

Uhh, 2019. gads iesācies ražīgi! Esam ieguldījuši līdzekļus un laiku nomas mēbeļu klāsta un daudzuma paplašināšanai. Apaļo galdu noma ir viena no pozīcijām, kuru esam uzlabojuši. Nesen iegādājāmies 32 apaļos galdus, kas paredzēti līdz 8 personām. Tas nozīmē, ka varam nodrošināt pasākumus ar 250 viesiem. Neskaitot pašus galdus, piedāvājam arī melnu galduaut nomu. Melnas krāsas galdauti pasākumiem šobrīd ir iecienīti.
Un par pašu akciju – no šodienas līdz marta beigām piedāvājam apaļo galdu nomu par 7 EUR 10 EUR vietā, bet apaļo galdu nomu ar melniem galdautiem par 10 EUR 13.5 EUR vietā!

Apaļo galdu noma pasākumiem

Apaļo galdu noma paredzēta visdažādākajiem pasākumiem – gan publiskiem, gan privātiem. Tie derēs korporatīvajiem pasākumiem, koncertiem, kāzām, ģimenes svētkiem un citiem pasākumiem. Varat pasūtīt apaļos galdus gan ar, gan bez galdautiem. Piedāvājām melnus galdautus, kas šobrīd ir ļoti iecienīti visdažādākajos pasākumos. Jums arī nav jāuztraucas par galdu transportēšanu un uzstādīšanu – atvedīsim tos, novietosim tam paredzētajās vietās un pieskrūvēsim kājas.

Apaļo galdu noma

Apaļo galdu tehniskie dati

Apaļie galdi aprīkoti ar četrām atvienojamām kājām, kas atvieglo to transportēšanu, pārnēsāšanu un uzglabāšanu. To diametrs ir 150 centimetri, kas ļauj pie tā sasēsties līdz pat 8 cilvēkiem. To augstums ir 70 centimetri. Apaļais galds ir stabils, tādēļ nav jāuztraucas par tā izturību pasākuma laikā. Uz tā var servēt gan ēdienus, gan dzērienus.

Apaļo galdu noma

Apaļo galdu nomas akcijas piedāvājums

No šodienas līdz pat 31. martam piedāvājam iepazīšanās cenas apaļo galdu nomai. Apaļā galda nomas cena par dienu ir 10 EUR, bet akcijas laikā piedāvājam tos nomāt par 7 EUR, kas ir 30 %! Apaļo galdu ar galdautu nomas standarta cena ir 13.50 EUR, bet akcijas laikā piedāvājam tos par 10 EUR.
Apaļo galdu nomu bez galdautiem var pieteikt ŠEIT, savukārt apaļo galdu nomu ar galdautiem var pieteikt ŠEIT. Ja ir kādi jautājumi attiecībā uz 150 centimetru apaļo galdu nomu, droši sazinieties ar mums pa tālruni 24223898 vai e-pastu info@nomasmebeles.lv
Par papildu samaksu nodrošinām arī galdu transportēšanu, taču varat izvēlēties tos transportēt paši. Piegāde ir pieejama visas nedēļas garumā, pielāgjoties klientu vajadzībām. Lai jums izdevies pasākums! 🙂

Apaļo galdu noma

, ,