Konferenču krēsli ar paliktni turpmāk lielākā daudzumā

2019. gadu esam sākuši mērķtiecīgi ar vēlmi paplašināt mēbeļu nomas piedāvājumu. Konferenču krēsli ar paliktni turpmāk būs pieejami lielākā daudzumā, kas ļaus nodrošināt mēbeļu īri lielākiem pasākumiem. Bez mēbeļu klāsta paplašināšanas esam izveidojuši jaunu logo. Pēc vairāku variantu izskatīšanas tika nolemts logo izmantot Meteņu zīmi un saukli “dzīve jādzīvo tagad”. Kā arī esam uzsākuši sadarbību ar interneta mārketinga uzņēmumu, lai uzlabotu NomasMebeles.lv mājaslapas pozīcijas Google un citās meklētājprogrammās. Esam gatavi izaicinājumiem, kas saistīti ar klientu loka pieaugumu!

Konferenču krēsli ar paliktni turpmāk būs pieejami lielākā daudzumā

Nevarētu teikt, ka konferenču krēsli ar paliktni būtu mūsu pieprasītākā prece, taču vēlamies nodrošināties, lai mēs varēu apkalpot pasākumus ar lielāku cilvēku skaitu. Konferenču krēsls ar paliktni ir ērts risinājums semināriem un konferencēm, kur nav iespējams visiem dalībniekiem nodrošināt galdus pierakstu veikšanai. Nelielais paliktnis ir ērts risinājums šādos gadījumos, kad pasākuma laikā apmeklētājiem jāveic pieraksti.

konferenču krēsli ar paliktni turpmāk vairāk

Jauns Nomas Mēbeles logo

Lai uzlabotu NomasMebeles.lv uzņēmuma tēlu, esam izveidojuši jaunu logo, kas ir vizuāli baudāmāks pār iepriekšējo. Centrā izvēlēta ir Meteņu zīme, kas šobrīd lieliski atbilst uzņēmuma ideoloģijai – jauns sākums, ieiešana dzīvē un dinamiska attīstība. Tieši tā jūtamies par 2019. gadu – vēlamies spert platākus soļus un pieņemt lielākus izaicinājumus. Un zīmīgi, ka jaunais logo dienasgaismu ieraudzījis īsi pirms Meteņiem. Par Meteņu zīmi vairāk var lasīt šeit. “Dzīve ir jāzīvo tagad” kļuva par logo saukli. Ņemot vērā, ka lielākoties nodrošinām mēbeles izklaides pasākumiem, sauklis lieliski atbilst uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem. Un galu galā, kad dzīvot, ja ne tagad?

konferenču krēsli ar paliktni turpmāk vairāk, kā arī jauns logo

Mājaslapas SEO optimizācija

Kā jau daudziem zināms, mūsdienās bez līdzdalības interneta vidē uzņēmumu attīstīt ir ļoti sarežģīti, ja ne pat neiespējami. Lai sasniegtu lielāku klientu loku, noslēdzām sadarbības līgumu ar interneta mārketinga uzņēmumu, lai nostiprinātos Google meklētāja pozīcijās. Apzināmies, ka šāds solis palielinās uzņēmuma pasūtījumu skaitu, kas ir liels izaicinājums, taču esam gatavi šim pārbaudījumam. Vēlamies turpināt pēdējo gadu attīstību straujākiem soļiem, lai varētu nodrošināt mēbeļu nomu lielākiem un daudzveidīgākiem pasākumiem, plašāku mēbeļu klāstu un kvalitatīvākus pakalpojumus.

konferenču krēsli ar paliktni turpmāk vairāk - interneta mārketings

, ,